Bekijk schilder- en klus projecten

Hier vindt u onze werkwijze en een greep uit onze tuinonderhoud projecten. Kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

Schilderen

Het schilderen van hout en andere zaken

Voeg- en metselwerk

Het metselen van stenen en muurtjes

Houtrot

Het behandelen
van houtrot

In maart is door KVV onze achtertuin opnieuw bestraat, tot grote tevredenheid! Voorafgaande de opdracht nog nooit van KVV gehoord en via internet mee in contact gekomen.

Vanaf het eerste moment goed contact en heldere afspraken. De prijs-kwaliteitsverhouding was bij ons zeer in orde! Wij raden dit bedrijf zonder meer aan.

Arie en Joke Vink
Particuliere klant

Een zaak van vertrouwen! Sinds 2015 maken wij, VVE Aritotelesstraat 25-57 te Rotterdam, gebruik van de allround diensten van KVV Tuin en Klus. 

Zowel voor spoedreparaties, het klein en groot onderhoud aan ons gebouw als het onderhoud van onze gemeenschappelijke tuin. KVV Tuin en klus is een bedrijf waarop je kunt bouwen!

Ron Kruiswijk
Voorzitter VVE Aristotelesstraat

Afgelopen zomer is onze tuin volledig opnieuw aangelegd door KVV Tuin en Klus. Een van de hoveniers ging met ons in gesprek om onze wensen te bekijken.

Binnen no time konden wij genieten van onze nieuwe tuin! We zouden het zo weer door KVV Tuin en Klus laten doen. Bedankt voor het goede werk!

Henk Krijgsman
Particuliere klant
Kunnen we u helpen? Neem vrijblijvend contact op.